Information

Medhavda väskor
• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Entréer

Vi har tre entréer, som alltid anges på din biljett.
Navigationsgatan 4 – Alla publika evenemang i vår teater
Jörgen Kocksgatan 7 – Stor entré från västra sidan
Carlsgatan 12 E – Entré till vår restaurang samt publika evenemang i vår saluhall

Öppettider

Vår lunchrestaurang har öppet alla vardagar 11.30-13.30, se restaurangens sida för meny och eventuella avvikande öppettider.
Vid evenemang i vår teater eller saluhall så öppnar vi alltid dörrarna 1,5 timme innan föreställningen startar. Om arrangemanget börjar klockan 19.30 så är ni alltså välkomna från klockan 18.00, då även garderoben, baren och pizzerian håller öppet.

Parkering
Parkeringsplatser finns i garage under Slagthuset, samt på ett flertal närliggande ställen i nära anslutning till huset.

Ta dig till Slagthuset med Skånetrafikens res-sök

 

Vanliga frågor
Köpvillkor
Personuppgiftspolicy

Postadress:
Carlsgatan 12 E
211 20 Malmö