Information

Medhavda väskor
• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Entréer

Vi har tre entréer, som alltid anges på din biljett.
Navigationsgatan 4 – Alla publika evenemang i vår teater
Jörgen Kocksgatan 7 – Stor entré från västra sidan
Carlsgatan 12 E – Entré till vår restaurang samt publika evenemang i vår saluhall

Öppettider

Vår lunchrestaurang har öppet alla vardagar 11.30-13.30, se restaurangens sida för meny och eventuella avvikande öppettider.
Öppettiderna för våra evenemang varierar, leta upp eventet i vår konsertkalender för att se vilka tider som gäller för dig.

Biljetter
Biljetterna är inte personliga och kan överlåtas. Om du har köpt biljetter till ett event och fått förhinder, eller om du söker efter biljetter till ett utsålt event rekommenderar vi vår samarbetspartner Ticketswap. Ticketswap kontrollerar biljettens giltighet och agerar mellanhand mellan köpare och säljare för att göra affären så trygg och säker som möjligt.

Parkering
Parkeringsplatser finns i garage under Slagthuset, samt på ett flertal närliggande ställen i nära anslutning till huset.

Ta dig till Slagthuset med Skånetrafikens res-sök

 

Vanliga frågor
Köpvillkor
Personuppgiftspolicy

Postadress:
Carlsgatan 12 E
211 20 Malmö