Möten & Event

Välkomna till Slagthuset i Malmö! Denna unika mötes- och eventanläggning, finner ni ett stenkast från Malmö centralstation. Vackra tegelväggar, stora stenvalv och inglasade tak, ger en känsla av rymd och skapar en karismatisk inramning för ditt event.

Vår byggnad är stor och pampig med mycket karaktär och är perfekt för de som söker en anläggning utöver det vanliga, för sitt möte, utställning, mässa eller middag.

Hos oss jobbar vi med ledorden flexibilitet och personlig service. Som bokare har man en projektledare som följer genom hela processen, från start till slut. De flesta av våra lokaler har flexibel möblering, vilket gör att vi tillsammans med våra kunder kan skräddarsy våra event.

Våra 17 lokaler och foajéer, bjuder på allt från små mötesrum perfekta för styrelsemötet, till stora lokaler för upp till 1500 vid mingel. Många lokaler ligger i när anslutning och kan kombineras/öppnas upp via stora dörrar, för att skapa plats för fler gäster.

Vår stora lokal Teatern med sluttande gradängsittning för 921 gäster, är utmärkt till stora företagssamlingar och föreläsningar.

Mitt i vårt hus finner man stora foajén Restauranggatan & Hantverksgången på ca 1000 kvm , som med sina vackra tegelväggar och höga takhöjd är en given samlingspunkt, perfekt för mingel, utställning och stora middagar.

Saluhallen är vår största lokal med flexibel sittning och med sina 925 kvm är den populär för både middagar, konferens och mycket däremellan.

Utöver det har vi flera andra lokaler, som passar för många olika ändamål, se mer under Våra lokaler.

Mat och dryck under ert event tillhandahåller vi gärna och erbjuder allt från fräscha fikapauser, mingelluncher, stora banketter eller mingelmiddagar. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Vi jobbar med flera olika samarbetspartners, vad gäller allt från teknik, hyra in specifika möbler/rekvisita, underhållning till middagen, talarföreningen till mötet, eventbolag för hela eventet, blomsterbeställningar, etc, etc.

Vårt centrala läge, gör att det är lätt att finna närliggande hotell. Allra närmst och näst största hotellet i Malmö, är Comfort Hotel Malmö. Men vi samarbetar med och rekommenderar gärna andra hotell.