Restaurang
Lunch
Vi serverar dagens lunch på vardagar, och erbjuder kött, fisk eller vegetariskt. Utöver detta finns ett stort salladsbord, bröd & smör, soppa samt vatten och kaffe.
Maila oss för att boka ett bord på lunchen!
Dagens eller vegetarisk: 145:-
Dagens fisk: 159:-
Öppettider: 11:30-13:30
v 41
Fisk måndag-onsdag
Dagens fisk med äggsås, smörslungade morötter och dillsallad
Fisk torsdag-fredag
Fisktaco med pico de gallo, avokadocrème och surad kål
Vegetariskt måndag-onsdag
Röd currygryta med blomkål, kikärtor och friterad tofu
Vegetariskt torsdag-fredag
Friterad fetaost, sötpotatispuré, ungsbakad broccoli och morotscrudité
Vill du ha veckans meny i din mejlkorg varje måndag morgon?
Teatermeny
Vid utvalda konserter och evenemang på Slagthusets Teater finns det möjlighet att boka bord med sittplatser och förbeställa mat från vår konsertmeny. Bokning sker via de mailutskick som skickas ut inför aktuellt tillfälle.
Buffé – 295 kr
Skånska betor med chèvre och honungsvinaigrette
Hjärtsallad med senapscrème och rostade mandlar
Skånskt tuppbröst med timjansky
Kalvköttbullar i tomatsås
Rostad potatis med vitlök och rosmarin
Bakad blomkål med säsongens svamp, brynt smör och hasselnötter
Hembakat bröd och smör
Räkmacka – 195 kr
Handpillade räkor på hembakat bröd med aioli, citron och dill
Slagthusets chark – 195 kr
En svulstig charktallrik med luftorkad skinka, salami och ankrilette med aioli och marinerade grönsaker. Perfekt att dela!
Osttallrik – 145 kr
3 sorters ost med marinerad kronärtskocka, oliver, tomatmarmelad och hembakat bröd
Middag
I Södra hallen ligger vår vackert inredda restaurang, med rustika stengolv och tegelväggar. Restaurangen går att hyra under kvällstid, och vill du veta mer om lokalens förutsättningar och se bilder, klicka här.
I samband med publika arrangemang har vi den ibland öppen kvällstid, och det går då att boka bord och mat. Information om meny och öppettider går ut till de personer som köpt biljett till aktuellt arrangemang.
Precis utanför Södra hallen har vi även en stor uteservering.