Kongress & mässa

Är du kongress- och/eller mässarrangör?
Då har du kommit rätt!

Med bara 2 minuters (250 m) gångavstånd från Malmö Centralstation är vi den mest centralt belägna mötesplatsen i stan. Våra nästan 9000 kvm gör oss till den perfekta lokalen för bland annat kongresser och utställningar.

Med vår lokal, byggd 1904, ger vi din kongress precis rätt mängd personlig touch invävt med den höga standard och flexibilitet som dina gäster vill ha och förtjänar.

Självklart har vi ett eget kök in-house och vi har även en egen teknisk leverantör som kan hjälpa dig med alla dina behov – allt ifrån en streamingstudio till konferensteknik.

Vi har flera hotellalternativ precis runt hörnet och ger dig gärna en personlig kontakt som kan ta hand om alla dina och dina gästers hotellbehov när du besöker Slagthuset.

Nedan beskriver vi ett av de många olika flöden vi kan använda när vi gör en kongress på Slagthuset. Flera olika möjligheter finns och vi arbetar alltid tillsammans med dig som kund för att hitta den bästa lösningen för just din kongress eller mässa

 

I Hantverksgången välkomnas gästerna/deltagarna. Här finns inbyggda garderober, flera entrédörrar samt stora ytor för registrering.

 

Restauranggatan med dessa karaktäristiska utseende tar emot dina gäster för mingel och fikor. Här bygger vi upp din mässa/utställning precis såsom du vill ha den – med eller utan mässväggar.

 

I vår stora Teater sitter alla 920 personer så att de både hör och ser bra och tydligt. I den här lokalen har vi haft både världsartister och stora föreläsare. På den stora scenen kan vi bygga upp precis den scenmiljö ni är ute efter – och vi kan givetvis både minska och utöka scenstorleken utifrån behov. Detsamma gäller med sittplatserna! Teatern har en vägg som kan dras för, för att minska lokalen ner till 600 platser – perfekt för en grupp mellan 250–600 gäster. I Teatern ingår alltid grundteknik för konferens!

 

Norra Hallen med dess vackra trägolv blir den perfekta ”breakout”-lokalen när den stora gruppen behöver delas in i mindre. Vi möblerar utifrån ert behov och givetvis finns här även konferensteknik som anpassas utifrån ert behov.

 

Behöver ni ännu mer mässyta? Eller ytterligare ett grupprum? Då är Gallerian lokalen för er! Med sina 350 kvm ger denna lokal er flexibilitet och oändliga möjligheter.

 

Ska dagen avslutas med middag? Det ordnar vi gärna åt er i Saluhallen där ni kan sitta upp till 550 personer i långbord. Här serverar vi era gäster till bords och vi har även plats för stor scen med underhållning. Barer bygger vi upp anpassat utifrån gruppens storlek – givetvis utan extra kostnad. När det är dags för dans bryter vi bord framför scen och låter gästerna njuta av kvällen i en och samma lokal! Föredrar ni ett stående mingel istället? Inga problem, vi löser det och kan då även välkomna större sällskap!

 

Bra att veta

  • Våra nära samarbetspartners hjälper er med mässväggar om detta önskas
  • Vi hjälper er gärna med hela teknikbehovet
  • Hotellmöjligheter finns i anslutning till Slagthuset
  • Plenum på Teatern 920p
  • Stora kombinerade mingel/mässområden

 

Vi välkomnar dig gärna till Slagthuset i Malmö för att ge dig och dina kollegor en rundtur.

Varmt välkommen att kontakta oss på meet@slagthuset.se så bokar vi in en tid för visning!