Vanliga frågor

Vilka är era öppettider?

Lunchrestaurangen är öppen 11.30-13.30 varje vardag.

Jag har tappat eller glömt något hos er, hur gör jag?

Kontakta oss om du blivit av med något. Kvarglömda saker sparas i en månad.

När öppnar lokalen?

Tiderna för varje evenemang anges på vår hemsida och på din biljett.

När börjar showen?

Showstart är den tiden som anges på vår hemsida och din biljett.

Hur lång är föreställningen?

I vissa fall har föreställningen en sluttid, det anges i så fall på din biljett.

Måste jag skriva ut min biljett eller kan jag visa upp den i mobilen?

Det går bra att visa upp biljetten på mobilen, förutsatt att din skärm är hel och har hög ljusstyrka. Streckkoden måste kunna scannas, skärmdump fungerar ej.

Räcker bokningsbekräftelsen som biljett?

Om du har köpt biljett via vår hemsida och har en bokningsbekräftelse med en QR-kod funkar även bokningsbekräftelsen som biljett. Om inte, måste du ha med dig biljetterna med antingen streck- eller QR-kod.

Var köper jag biljetter?

Våra biljetter säljs i första hand online via vår hemsida. Vi använder oss Eventim som biljettleverantörer men andra biljettsystem kan förekomma. Utgå alltid från vår hemsida för att handla av officiella och korrekta återförsäljare. När du klickar på “Boka biljett” här på vår hemsida hamnar du rätt!

Är biljetterna personliga?

Nej, du kan köpa till en kompis i ditt eget namn och det påverkar inte biljettens giltighet.

Kan jag överlåta min biljett?

Ja, den  är inte personlig och kan överlåtas.
Vi tar dock avstånd från andrahandsförsäljning av biljetter och har ingen möjlighet att kontrollera eller kompensera för ogiltiga, makulerade eller falska biljetter köpta från privatpersoner eller oseriösa företag.

Kan jag köpa biljett i andra hand?

Ja, men du gör så på egen risk!
Om du köper din biljett direkt från en privatperson eller en andrahandssida (såsom Viagogo eller Biljettshop.se) kan vi inte garantera att biljetten är giltig eller att du nås av viktig information rörande konserten. Tänk även på att det inte är ditt konto som är kopplat till köpet när du har köpt i andra hand. Detta betyder att återbetalning skickas till ursprungskunden i de fall konserten ställs in!

Får jag tillbaka mina pengar om konserten ställs in?

Ja.
Vid inställt evenemang återköps samtliga biljetter. En konsert räknas som inställt när huvudakten ställer in och övriga evenemang räknas som inställda när de ställs in i sin helhet. Biljetter återbetalas inte om supportakter faller bort.
Observera att serviceavgiften återbetalas ej. Kontakta din biljettleverantör för mer information.

Får jag tillbaka mina pengar om konserten flyttas till nytt datum?

Ja.
Du har rätt att få dina pengar tillbaka om ett evenemang flyttas till ett annat datum. I regel finns det en tidsbegränsning på möjligheten att göra anspråk för återbetalning. Vid flytt skickas alltid ett mejl ut till samtliga biljettköpare med information om vad som gäller.

Hur påverkas konserter av Covid-19?

Vi fortsätter bevaka och anpassa oss efter utvecklingen och uppdaterar informationen om respektive event i takt med att vi får den. Håll koll här på vår hemsida och i respektive Facebook-event för de senaste uppdateringarna om berörda evenemang. Om du har köpt en biljett, håll även koll på din inkorg då det skickas ut viktig information om flyttade eller inställda evenemang. Redan köpta biljetter kommer att fortsätta gälla till nya datum.

Får jag fotografera på konserten?

I regel är det inte tillåtet att fotografera under en konsert utan tillstånd. Mobil- och små kompaktkameror får i regel medtagas in på spelplatsen men det betyder inte alltid att de får användas. Systemkameror med löstagbara objektiv får ej medtagas in utan ackreditering. Lyssna alltid till personalens anvisningar då artisten kan ha särskilda önskemål!

Är det tillåtet att filma under en konsert?

Det är inte tillåtet att filma under en konsert utan tillstånd. Det brukar inte vara ett problem att filma med mobilen, men lyssna alltid till personalens anvisningar då artisten kan ha särskilda önskemål!

Är det tillåtet att spela in ljud?

Nej. Det är oftast strikt förbjudet att spela in ljud under en föreställning. Lyssna alltid till personalens anvisningar då artisten kan ha särskilda önskemål!

Vad har ni för åldersgräns på evenemang hos er?

Åldersgränsen kan variera från evenemang till evenemang beroende på lokalen, typ av evenemang, ljudvolymen och serveringsmöjligheter. Kolla alltid på varje eventsida efter vilken åldersgräns som gäller. Åldersgränsen framgår även vid biljettköp.

Varför är det 13-årsgräns på vissa evenemang?

Detta beror på Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att vi som konsertarrangör skall följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7).
Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs endast vid evenemang speciellt riktade till barn och evenemang där det är möjligt att efterleva Socialstyrelsens allmänna råd utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.

Det är 18-årsgräns på konserten.
Kan jag gå med mina föräldrar om jag är under 18?

Om åldersgränsen är 18 år gäller oavsett målsmans närvaro om inte annat har angetts. Var beredd på att visa legitimation när du besöker oss.