Copenhagen Drummers
10 apr 2025

Copenhagen Drummers

ENERGY TOUR
Pris:  365 kr
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  18:30
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: Fri ålder

Copenhagen Drummers kommer till Sverige för första gången med sin egen show! Den 10 april 2025 äntrar de scen på Slagthusets Teater!

Efter 2 år med intensiv träning i repetitionslokalen är de fyra kraftspelarna från Copenhagen Drummers tillbaka och redo att slå an tonen i Malmö med en ny, fängslande show! Se fram emot den sprillans nya ENERGY TOUR: Det blir vilt, överraskande och fullt av energi, precis som du aldrig upplevt det förut!

Copenhagen Drummers har under mer än ett årtionde finslipat sina shower, färdigheter och uttryck till perfektion. De har spelat över 1000 shower både i Danmark och utomlands, sålt över 100 000 biljetter och uppträtt vid stora TV-händelser som Got Talent, Eurovision, HKH Kong Frederiks 50-årsdag och många fler. Tack vare de fyra trumslagarnas ständigt kreativa tillvägagångssätt och unika hantverk kan du förvänta dig en innovativ show med ny musik, skarpa koreografier, spektakulär ljusshow och flirtande med alla möjliga element.

Upplev det genomarbetade hantverket som Copenhagen Drummers är kända för att leverera när ENERGY TOUR når Slagthuset i Malmö!

Konserten pågår ca 110 min inkl. paus

Presenteras av: Copenhagen Drummer

Du kanske också gillar