The Orchestra Lords of the Sound | Music is Coming
3 jun 2024

The Orchestra Lords of the Sound | Music is Coming

Pris:  från 690 kr
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  18:30
Börjar:  19:00
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: Fri ålder

Efter vårens stora succé med “The Music of Hans Zimmer” återvänder symfoniorkestern Lords of the Sound till Slagthuset i sommar med den nya storslagna konsertsymfonishowen “MUSIC IS COMING”. Den 3 juni äntrar de scenen på Teatern

Det nya programmet kommer att vara ytterligare en gåva till musikälskare i The Orchestra Lords of the Sound’s orkestrala ljudvärld, men även för fans av de senaste årens mest populära filmer och tv-program.

Förvänta dig musikstycken från Game of Thrones, The Witcher, Vikings, Dune, Pirates of the Caribbean, Avatar, The Mandalorian, Harry Potter, Sagan om ringen, Matrix, The Fifth Element med flera!

The Lords of the Sound Orchestra
Lords of the Sound är en kontemporär symfoniorkester som har introducerat den Ukrianska orkestrala kulturen för världen. Orkestern består av talangfulla unga musiker som genom gedigna uttagningsprocesser cementerat sin plats i en av de bästa orkestrarna i Europa. Orkesterns repertoar består av 300 kompositioner som sträcker sig mellan filmhits och spelmusik till rocklåtar och jazz-stycken.

Presenteras av: KIART Sverige

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar