SMASK
24 feb 2024

SMASK

Pris:  från 245 kr
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  19:00
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Snart är det dags för årets upplaga av SMASK (Sveriges MusikAkademikers Sång Kåntest)! Lördagen den 24 februari går Malmös deltävling av stapeln på Slagthusets teater!

Det rådde en förtätad stämning på Slagthuset i Malmö när gruppen “Kazzt” tog hem segern med låten “Yatzy” i den stora finalen. Hela publiken stod upp för att hylla de värdiga vinnarna. Omröstningen var jämn in i det sista men när alla jurygrupperna inklusive publiken sagt sitt stod det klart att bidraget om tärningarna blivit ett lyckokast för de tävlande Malmö-studenterna.

Så lät det när SMASK senast intog Teatern på Slagthuset 2015. Den 24 februari 2024 återvänder SMASK till Slagthuset för första gången sedan 2015. Vi ser fram emot en fantastisk kväll där vi tillsammans röstar fram de absolut bästa schlagerlåtarna som får äran att representera Malmö i årets Riks-SMASK. Detta vill ni inte missa!

SMASK (Sveriges MusikAkademikers Sång Kåntest) är en musiktävling som arrangeras av Sveriges sex musikhögskolor och startade 1991. Varje skola arrangerar en deltävling där två bidrag röstas vidare till den stora riksfinalen där de gör upp om vem som skrivit den bästa schlagern, och Musikhögskolan i Malmö är redo att återta bucklan! Tävligen är en humorfylld och kärleksfull parodi på melodifestivalen, låtarna framförs av en stor liveorkester ackompanjerat av dansare, glitter och tonartshöjningar i sann schlageranda!

Vi ses där!!
Med varma schlager-hälsningar Teo & Linus, SMASK generaler för SMASK Malmö 2024

Presenteras av SMASK.

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar