Cocktails & Craft Malmö
27 sep - 28 sep 2024

Cocktails & Craft Malmö

Pris:  Från 225 kr
Öppnar:  12:00
Stänger:  21:00
Plats: Slagthuset
Ingång: Jörgen Kocksgatan 7
Åldersgräns: 20 år

Cocktails & Craft Malmö är en ny dryckesmässa med fokus på spritdrycker såsom rom, whisky och gin, drinkar och hantverksmässigt producerade produkter. Även öl kommer att få plats på Cocktails & Craft. På mässan har vi samlat det mesta och bästa inom drinkar och spritdrycker. Här finns plats för den explosionsartade gintrenden, hantverkssprit, högt ansedda destillerier, drinkar, bryggerier och importörer.

DRYCKESTRENDER
Här samlar vi flera stora dryckestrender till en perfekt helhet. Här finns plats för den explosionsartade gintrenden, hantverkssprit, högt ansedda destillerier/bryggerier och importörer.

INSPIRATION
Här får du som besökare prova och inspireras av dryck från välkända och nya varumärken, lära dig mer om tillverkningsprocessen och råvarorna. Och självklart träffa människorna bakom drycken.

Välkomna till en mässa där hantverksmässigt producerade produkter står i fokus!

Mässans öppettider:
Fredag 27 september 14:00-21:00
Lördag 28 september 12.00-21.00

Mer info via biljettlänken.

Mer information:
Svenska Dryckesmässor är Sveriges största arrangör av dryckesmässor och lockar varje år drygt 85 000 besökare till sina tretton årligen återkommande dryckesmässor runt omkring i Sverige. Sedan 2011 har Svenska Dryckesmässor arrangerat mässor där man vill skapa en lärorik upplevelse för bättre dryckesupplevelser.

Du kanske också gillar