New Purple Celebration
31 mar 2024

New Purple Celebration

Pris:  från 530 kr
Öppnar:  18:30
Insläpp till salong:  19:00
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Brittiska New Purple Celebration är det definitiva Prince-hyllningsbandet, som hyllar musiken, livet och arvet från en sann musikalisk legend. Den 31 mars besöker de Malmö för en konsert på Slagthusets Teater.

New Purple Celebration har levererat sin non-stop, energiska 2-timmars show till arenor i Storbritannien, Irland, Europa och Förenade Arabemiraten. Niomanna-bandet har spelat ihop sedan 2004 med sångaren/gitarristen Jimi Love i spetsen som i sin tur backas upp av ett band med proffsmusiker med världsomspännande turnéerfarenhet, inklusive en blåssektion, körsångare och två keyboardister. Våren 2024 är det Sveriges tur att äntligen få uppleva denna stora musikaliska fest!

Förbered dig på att förlora dig i musiken, när Jimi och bandet tar dig med på en resa genom hits och dolda pärlor från en av de mest produktiva och älskade artisterna genom tiderna! Räkna med att se, höra och känna ‘1999’, ‘Little Red Corvette’, ‘Purple Rain’, ‘Kiss’, ‘Diamonds And Pearls’, ‘Raspberry Beret’, ‘U Got The Look’, ‘When Doves Cry’, ‘Cream’, ’Nothing Compares 2 U’, ’ Musicology’, ’I Wanna Be Your Lover’ och många, många fler.

Detta är en “hyllnings”-show utan dess like! Med fokus på kraften i Princes musik och atmosfären i hans konserter, är det showen som inget Prince-fans vill missa!

Presenteras av Rock Concerts Sweden

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar