Creedence Tribute
24 mar 2024

Creedence Tribute

Pris:  560 kr
Öppnar:  16:30
Insläpp till salong:  17:30
Börjar:  18:00
Stänger:  20:15
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Creedence Tribute anses som ett av Europas bästa hyllningsband till CCR & John Fogerty. Bandet är nu aktuella med en helt ny magnifik show och Sverigeturné i vår som fått namnet “The Best Of Creedence & John Fogerty Tour” och den 24 mars landar de i Malmö för en konsert på Slagthusets teater.

Creedence Tribute har nu i närmare 10 år framgångsrikt turnerat och fyllt landets konsertlokaler men även turnerat flitigt ute i Europa. Som vanligt när Creedence Tribute står på scenen kommer det att bli en fartfylld kväll fylld av spelglädje och rock’n’roll där publiken slungas tillbaka till tiden då det begav sig. Till vårens show har medlemmarna i Creedence Tribute valt ut ”det bästa av det bästa” av Creedence Clearwater Revival & John Fogertys rockklassiker. Det utlovas en nostalgichock där CCR & John Fogerty fans får uppleva de odödliga hitsen från ett av världens största band.

Creedence Tribute är så nära originalet det går att komma. Om man blundar är det svårt att avgöra om det är originalet Creedence Clearwater Revival som står på scenen. ”The Midnight Special” från en av deras konserter har visats över 31 miljoner gånger på YouTube.

Bland Creedence Clearwaters Revivals mest kända låtar kan nämnas: Proud Mary, Bad Moon Rising, Down On The Corner, Fortunate Son, Up Around The Bend, Have You Ever Seen the Rain?, Who’ll Stop The Rain

Pressens röster:
Sångaren Tony Malmberg är dessutom kusligt lik John Fogerty på rösten – Radio Skaraborg

De hyllar Creedence med stil – Ekuriren

Världens bästa CCR-kopior, Creedence Tribute, kommer till Växjö 9 mars. Men de har ingen lätt uppgift framför sig. – Smålandsposten

Publiksucccén med Creedence Tribute förlängs – Ystad.com

Fansens dröm blir sann – Creedence Tribute på turné igen: ”Kommer få en nostalgichock” – Mariestads-Tidningen

Konserten varar ca 130 min inkl. paus.

Konserten presenteras av MT Live AB.

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar