Thomas Järvheden – Sveriges Roligaste Julkonsert
14 dec 2024

Thomas Järvheden – Sveriges Roligaste Julkonsert

Pris:  495 kr
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  19:00
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Thomas Järvheden bjuder in till “Sveriges roligaste julkonsert“! Lördagen den 14 december äntrar han scen på Teatern, missa inte det!

Hur sjunger Järvheden jul? När Thomas Järvheden får bestämma blir det såhär:
• Först riktig julstämning (traditionella, snygga jullåtar)
• Sedan skrattig julstämning (egna roliga julsånger och omarbetade julklassiker)
• Avslutningsvis BARA roligt (det räcker fan med julstämning, nu ÖKAR VI!)

Det blir både jullåtar och sjuka låtar med inhopp från legendariska F*tt-kören (ökänd från Sveriges roligaste konsert på Scalateatern i Stockholm). Välsjunget, välspelat och riktigt roligt!

På scenen: Thomas Järvheden, med en (eller två) kompmusiker samt F*tt-kören.

“Publiken är med från första till sista ton. Efter ett extra¬nummer och ett extra-extra-nummer blir det stående ovationer. Välförtjänt. Det här var riktigt kul!” – Borås Tidning

“Extremt rimbegåvad, superblick på oss människor och våra vardagsbeteenden (inklusive själfull självironi), musikaliteten, rösten, scen-närvaron med tillhörande improvisationsförmåga, yada yada… Men, inte minst: Järvheden har fokus på Uppdraget. Vad är då en komikers uppdrag? ATT VARA ROLIG, FÖR BÖVELEN!!!!!” – Tidningen FOKUS

Om Thomas Järvheden
Han är en av Sveriges mest rutinerade och mångsidiga underhållare. Thomas Järvheden har prisats som landets roligaste ståuppkomiker flera gånger, men också som professionell sångare med huvudroller i musikaler och över trettio miljoner streams på sina omtyckta humorlåtar. Thomas Järvheden är aktuell med Sveriges roligaste konsert.

Presenteras av Kulturaktiebolaget.

Du kanske också gillar