The Wailers
9 aug 2024

The Wailers

Syster Sol
Pris:  495 kr
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Plats: Saluhallen
Ingång: Carlsgatan 12E
Åldersgräns: 18 år

The Wailers firar arvet efter “Legend” och lanseringen av “Bob Marley: One Love” med en turné som gör stopp på Slagthuset i Malmö den 9 augusti! Som support denna kväll ser vi ingen mindre än Sveriges egna reggaedrottning Syster Sol!

Om The Wailers
Förbered er för en extraordinär musikalisk resa med The Wailers! I år firar det ikoniska reggaebandet två viktiga milstolpar: årsdagen av Bob Marleys legendariska album “Legend” och släppet av den efterlängtade filmen “Bob Marley: One Love”.

Under skickligt ledarskap av Aston Barrett Jr. bevarar The Wailers inte bara sin tidlösa ljudbild men berikar det också med nya dimensioner. Mitchell Brunings, med sin själfulla röst och dynamiska scennärvaro, tillför bandet ny energi och karisma, och förstärker Wailers redan elektrifierande shower.

Turnén kommer att bli en spektakulär hyllning till albumet “Legend”, som ger liv till dess klassiska hits. Vi kommer att bjudas på en unik blandning av nostalgi och samtida reggaerytmer, vilket gör varje konsert till en oförglömlig upplevelse.

Aston Barrett Jr. debuterar som skådespelare i det biografiska dramat “Bob Marley: One Love”, där han porträtterar sin far, Aston “Familyman” Barrett, den ikoniska basisten i Bob Marley & The Wailers. Filmen, regisserad av Reinaldo Marcus Green, bjuder på imponerande skådespeleri, inklusive Kingsley Ben-Adir som Bob Marley. Filmen ger en intim inblick i Marleys liv, hans väg till berömmelse och hans bestående inverkan på musiken och kulturen.

Missa inte detta tillfälle att bevittna The Wailers när de bjuder på en innerlig resa fylld av kärlek, enighet och reggae-melodier!

Om Syster Sol
Med start som sångerska i det svenska reggaebandet Livelihood, har Syster Sol sedan 2008 gjort betydande avtryck som soloartist på musikscenen med sin unika fusion av västindiska influenser. 2009 släppte hon sin solodebut “Dömd att bli bedömd” som följdes av klassikerna “Kichinga!” (2011) och “Mellan raderna” (2013). År 2021 släppte hon det hyllade albumet “ANITYA” med hits som “Make Sense” feat. Partillo och “Twin Flame” feat. IVORY. Albumet följdes upp av en sommarturné med konserter på bland annat Gröna Lund och Liseberg.

Under 2022 utforskade Syster Sol samarbeten med andra artister, men nu är hon tilllbaka med eget material och tidigare i år släpptes den nya singeln “Så nice”. När Syrran intar scenen blir det kamp och kärlek inbäddat i bas och baktakt – med massa bra vibbar på toppen.

Presenteras av Kulturbolaget.

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar