Hans Zimmers Musik | The Orchestra Lords of the Sound
18 feb 2024
Utsålt

Hans Zimmers Musik | The Orchestra Lords of the Sound

Pris:  från 690 kr
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  18:30
Börjar:  19:00
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: Fri ålder

Efter den stora framgången i Europa, från Tyskland till Italien, från Portugal till Bulgarien, är nu den legendariska symfoniorkestern ”Lords of the Sound” äntligen på väg till Sverige med sin grandiosa show ”HANS ZIMMERS MUSIK”. Den 18 februari besöker de Malmö för en storslagen konsert på Slagthusets Teater.

Dune, Pirates of the Caribbean, Spindelmannen 2, Sherlock Holmes, Madagaskar, Interstellar, Da Vinci-koden, Pearl Harbor, Gladiator, Mission: Impossible, Inception, Call of Duty och många andra hits av legendariske Hans Zimmer spelas av den berömda symfoniorkestern Lords of the Sound.

Hans Zimmer är en tysk filmmusikkompositör, vars framgång började med kultfilmen Rain Man. Zimmer minns; ”När jag höll på att komponera musiken till Rain Man tänkte jag att jag skulle göra mitt bästa för att inte dränka karaktärerna. Jag ville hålla mig borta från förgrunden. Raymond, som är huvudfiguren i filmen, har svårt att förstå var han befinner sig. Han ser en annorlunda värld, en värld som inte ser ut som vår. Varför inte skapa musik för en värld som endast finns i hans huvud?

Musiken till Rain Man, för vilken Zimmer blev nominerad till en Oscar, blev ett riktigt genombrott i hans karriär. Hollywoods bästa regissörer längtade efter att jobba med honom. Hans musik blev så efterfrågad att det slutade med att han ofta komponerade musik till två eller tre filmer samtidigt. Walt Disney Pictures valde honom som kompositör till Lejonkungen, vilket resulterade i att Zimmer belönades med en Oscar, Golden Globe och Grammy. Sedan dess har Zimmer fått många prestigefulla priser och anses vara en av Hollywoods bästa filmmusikkompositörer. Det är sällan han inte är nominerad till en Oscar.

En spännande show med unika ljuseffekter och utmärkt ljud från ”Lords of the Sounds” instrument som spelar Hans Zimmers bästa låtar ger en oförglömlig upplevelse, en sagostämning genomsyrad av musikens skönhet. Alla blir berörda av orkesterns magiska spelningar, vilket många genom åren utsålda konserter redan bekräftat.

The Orchestra Lords of the Sound
Lords of the Sound är en kontemporär symfoniorkester som har introducerat den Ukrianska orkestrala kulturen för världen. Orkestern består av talangfulla unga musiker som genom gedigna uttagningsprocesser cementerat sin plats i en av de bästa orkestrarna i Europa. Orkesterns repertoar består av 300 kompositioner som sträcker sig mellan filmhits och spelmusik till rocklåtar och jazz-stycken.

Föreställningen pågår ca 2 h 30 min, inkl. 20 min paus

Presenteras av KIART Sverige

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar