The Legends
10 nov 2023

The Legends

Pris:  495
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  19:00
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Sveriges populäraste nostalgishow, The Legends, är äntligen tillbaka i Malmö efter succén på Malmö Live 2019! Denna gång på Slagthusets Teater. Möt några av världens utan tvekan främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis i nya upplagan; ”THE VERY BEST OF”!

I årets show får vi det bästa av det bästa – The Legends mest populära inslag sedan starten 2001! ”In The Ghetto”, ”Handle With Care”, ”Bonnie B” och såklart ”Suspicious Minds”, ”Blue Bayou”, ”Great Balls Of Fire” och många fler. I versionerna bjuds vi bland annat på återskapande av arrangemang av Royal Philharmonic Orchestra, samt nya spännande och överraskande inslag.

Vi ser Paul Larcombe ifrån England göra sin fantastiska tolkning av ”The King” – Elvis Presley. Paul har fått många utmärkelser under sin karriär, bl.a. är han utsedd till Europas bästa Elvis-tolkare av Elvis Presley Enterprises i Memphis i USA. I en annan tävling rankades han 3:a i världen!

Roy Orbison gestaltas av Johnny Duvert som slog igenom i ”Sikta Mot Stjärnorna” som sin förebild. I sin spöklika version av ikonen börjar man undra om inte Roy Orbison i själva verket har återuppstått! Johnny Duverts träffsäkra gestaltning av originalet har fått självaste Roy Orbisons son att höra av sig med lovord!

Jerry Carlson gör Jerry Lee Lewis på ett sätt som ingen annan – och det innefattar hela hans karriär ifrån rock’n’roll till country. Liksom herr Duvert fick han sitt genomslag i ”Sikta Mot Stjärnorna”. Han gjorde senast en fantastisk show i fransk tv för 4 miljoner tv-tittare.

Följ med på en kväll när nostalgin är som bäst, med tre legender som aldrig går ur tiden – i den nya och bästa upplagan hittills – ”THE VERY BEST OF”!

Arrangeras av LiveStar.

Information om medhavda väskor:
– Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.

– Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Du kanske också gillar