Sparkling & Wine
17 nov - 18 nov 2023

Sparkling & Wine

Pris:  Från 270 kr
Öppnar:  11:00
Stänger:  19:00
Plats: Slagthuset
Ingång: Jörgen Kocksgatan 7
Åldersgräns: 20 år

Sparkling & Wine är dryckesmässan med fokus på bubblande drycker och stilla viner, men också utvalda spritdrycker och delikatesser. Premiärmässan i Malmö 2022 blev en stor publik- och utställarsuccé, och i november 2023 är det dags igen!

Besökarna kommer att träffa såväl importörer av internationella produkter men även svenska producenter och förutom vin och sprit kommer besökarna även få ta del av delikatesser för att göra smakupplevelsen komplett.

Mässans öppettider:
Fredag 17 november 14.00-20.00
Lördag 18 november 11.00-19.00
Se mer info på biljettlänken.

Mer information:
Svenska Dryckesmässor är Sveriges största arrangör av dryckesmässor och lockar varje år drygt 80 000 besökare till sina tolv årligen återkommande dryckesmässor runt omkring i Sverige. Sedan 2011 har Svenska Dryckesmässor arrangerat mässor där man vill skapa en lärorik upplevelse för bättre dryckesupplevelser.

– Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
– Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar