Nour el Refai säger skämt i ca 75 minuter
29 sep 2023

Nour el Refai säger skämt i ca 75 minuter

Pris:  Från 410 kr
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  19:00
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Äntligen åker Nour El Refai ut på turné igen med en egen standupföreställning, och det blir en omfattande Sverigeturné. Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, och nu ser hon fram emot att möta sin publik.

Nour el Refai är inte bara komiker, hon är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har en väldigt omtyckt podd. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare.

I höst är det dags för Nour att bege sig ut på vägarna igen med en egen standupföreställning, där hon även står för manus och regi. Det är hela fyra år sedan sist som hon uppträdde.

– Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!, hälsar Nour.

Vad Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter innehåller, förutom skämt, högt tempo och aktuella referenser, får vi se när hennes nya standupföreställning har premiär i höst.

Arrangeras av All Things Live.

Du kanske också gillar