Swingin’ Christmas
2 dec 2023

Swingin’ Christmas

Åsa Fång, Lisa Romée, Niklas Asknergård, Smoke Rings Sisters
Pris:  Från 510 kr
Öppnar:  17:30
Insläpp till salong:  18:30
Börjar:  19:00
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: Fri ålder

Välkommen till Swingin’ Christmas!
Våra superartister kommer få taket att lyfta. Förvänta dig en glittrig, svängig tillställning med fullt pådrag, där Malmö Brandkårs Orkester rycker ut och gör alla på festhumör.

Åsa Fång – en blond Edith Piaf!
Åsa Fång är en gränsöverskridande artist som gjort en rad kritikerrosade roller som sångerska , skådespelerska och musikalartist. Särskild erkännande har hon fått för sin träffsäkra och personliga tolkning av Edith Piaf. Hennes föreställning ”Edith Piaf – Livet och Kärleken” och föreställningen ”Brel möter Piaf – rebellen och sparven” fångar det som blivit Åsa Fångs signum; En mångsidig artist med fransk spets och en särskild förmåga att beröra publiken.

Åsa Fång har medverkat i flera stora musikaler och haft roller som bl.a. Ellen i Miss Saigon, Mrs Wilkingsson i Billy Elliot, Christine Colgate i Rivierans Guldgossar, Sally Bowles i Cabaret, Hemska Häxan i Trollkarlen från OZ – vilken hon också fick en Guldmask för. Hon har även gett ut CD:n ”Åsa Fång sjunger Edith Piaf – La vie et l’amour” och är gästsolist i flera skivproduktioner samt medlem av franska rai-gruppen Diam & Fam. Hon har även synts i en rad TV- produktioner såsom “Så ska det låta” och ”Doobidoo” och medverkar i filmerna om Johan Falk.

Niklas Asknergård – sångare, musikalartist och hotellägare.
En av Sveriges mest framgångsrika musikalartister i Sverige och West End i London. Mellan åren 1999–2003 gjorde han stora roller i musikalerna “Miss Saigon” (Chris), “Les Misérables” (Marius) och “The Phantom Of The Opera” (Raoul) i London. Niklas sjöng även i Englandsturnén med musikalen Miss Saigon i Manchester, Dublin och Edinburgh 2001-2002.

I Sverige gjorde han sin musikaldebut i Malmö 1997 som Tony i “West Side Story”. Efter det har vi sett honom i “Miss Saigon”, “Kristina från Duvemåla”, “My Fair Lady och Cats”. 2014 debuterade Niklas på Stockholms Stadsteater när han gjorde titelrollen i musikalen “Sweeney Todd”. Niklas har även medverkat i ett flertal tv-program såsom “Så ska det låta”, “Allsång på Skansen”, “Diggiloo”, “Lotta på Liseberg” och “Melodifestivalen”.

Smoke Rings Sisters
Med stor musikalisk lekfullhet och glädje, fokus på trestämmiga arrangemang med sin alldeles egna, särpräglade melodiska snits som är signumet för gruppen, blir det nu premiär för Smoke Rings Sisters att gästa Malmö Brandkårs Orkester! När Smoke Rings Sisters tar sig an julen finns inga begränsningar. Julen ska maxas, minst! Klassiker varvas med otippade, nya versioner av älskade julsånger. Kort sagt, du vet aldrig vad som väntar när Smoke Rings Sisters tar ton, men de kan utlova musikalisk, yster julstämning när den är som allra bäst!

Lisa Romée har gjort roller som Kim i “Miss Saigon”, Älskarinnan i “Evita” på Holstebro Musikteater i Danmark och Dionne i Åbo Svenska Teaters uppsättning av “Hair”. Hon har också varit solist vid teaterkonserterna “The Visitors” och “Fra Waterloo til Duvemåla” i Århus. Lisa är även en frilansande sångerska, konferencier och artist.

Konserten pågår ca 2 timmar och 15 minuter, inklusive paus.

Arrangeras av Malmö Brandkårsorkester.

– Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
– Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar