Lasse Holm
20 apr 2024
Inställt

Lasse Holm

Nutida Nostalgi - Hits från förr till nu
Pris:  från 530 kr
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  19:00
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Vi behöver tyvärr meddela att samtliga datum på Lasse Holms vårturné ställs in. Detta på grund av omständigheter som vi tyvärr inte råder över. Du som köpt biljett kommer automatiskt att få de återbetalda till det kort/konto du använde vid köpet. I regel sker det inom 2 veckor, men ibland kan det ta längre tid än så. Du som biljettköpare behöver inte göra något själv.

Vid frågor angående återbetalning vänligen kontakta Eventim.

Entreprenören Lasse har startat studios, musikförlag och grammofonbolag, varit programledare i Sikta mot Stjärnorna och Diggiloo, som gjorde Lasse Holm till en folkkär programledare i TV. Det blev länken till nuvarande Diggiloo som är Sveriges största familjefest på sommaren och som han startade tillsammans med Torgny Söderberg (Diggiloo-Diggiley) och producenten Patrik Krall. Diggiloo firar 20 år 2023.

I september 2023 hade musikalen De ́e ́det här vi kallar kärlek premiär på Nöjesteatern i Malmö där Lasses musik till största del ligger som grund till handlingen. Under november är Lasse aktuell i succéserien Så mycket bättre på TV4 där Lasse kommer att göra tolkningar av kända kollegors hits.

Med nya tolkningar i ryggen och Lasses enorma låtskatt ger han sig under våren ut på turné runt om i Sverige. Det blir kvällar fyllda av Lasse Holms tidlösa hits som Canelloni Macaroni, Främling, Bra vibrationer, Högt över havet och Eloise.

Efter tolv fantastiska år på Diggiloo scenen har lusten och längtan efter att möta publiken på nytt nu blivit ett faktum. Ser fram emot en vårturné i Sverige med Micke Bäck band och min musikaliska sidekick Johanna Beijbom” – säger Lasse Holm

Presenteras av Jubel.

Du kanske också gillar