Joker Out
15 mar 2024

Joker Out

Pris:  från 460 kr
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Plats: Saluhallen
Ingång: Carlsgatan 12E
Åldersgräns: 13 år

Då Joker Out spelade i Stockholm i höstas gjorde de succé – biljetterna tog slut långt i förväg och publiken älskade varje sekund. Nu återvänder de till Sverige och den 13 mars är det Malmös tur att få charmas av bandets soliga och framåtlutade rock när de äntrar scen i Saluhallen!

Joker Out har väckt liv i den slovenska livescenen på mer eller mindre egen hand. Denna energiska indierock-kvintett har bidragit till att en helt ny våg av ung musik nu böljar fram över landet.

Det gick fort för dessa ungtuppar att lägga hemlandet Slovenien under sig. De bildade bandet som grundskoleelever 2016. Bara ett par år senare hade de nått både brett erkännande och höga topplisteplaceringar på hemmaplan. När de representerade Slovenien i Eurovision 2023 med låten ”Carpe Diem” exploderade allt. Plötsligt började resten av Europa också dra i bandet.

Efter en utsåld succéturné gör de nu ett ärevarv. Och då passar de på att förära både Göteborg och Malmö med varsitt besök.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar