Fredrik Andersson – EXTRA!
8 mar 2024

Fredrik Andersson – EXTRA!

Pris:  450 kr
Öppnar:  18:00
Insläpp till salong:  19:00
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Till våren 2024 avslutar Fredrik Andersson sin bejublade turné som pågått sedan 2022 och den 8 mars gör han återbesök på Slagthusets Teater!

Varmt välkomna till en exklusiv standupshow som tänjer på humorgränserna! Med sin mörka humor och briljanta hantverk är Fredrik en av Sveriges främsta komiker.

Fredrik Andersson är en prisad ståuppkomiker som medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Fredrik har länge glatt oss med sina sylvassa skämt och prisbelönta soloshower, men de senaste åren har han blivit mer och mer allmängods och är idag en av de mest sedda komikerna på nätet. Med sin avslappnade stil vrider och vänder han på samtidens stora och små frågor, alltid med stora skratt som resultat.

Fredrik är inte bara ståuppkomiker, han har även skrivit manus åt en mängd tv-program, bl.a. Parlamentet, Svenska Nyheter och Comedy Centrals “Utan gränser”. Kvällens inleds även med en rolig förkomiker!

Åldersgräns: 13 år | Fri ålder i målsmans sällskap

Föreställningen presenteras av Skene Comedy.

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar