Eagle-Eye Cherry
2 mar 2024

Eagle-Eye Cherry

Pris:  500 kr
Öppnar:  19:00
Insläpp till salong:  19:30
Börjar:  20:00
Plats: Saluhallen
Ingång: Carlsgatan 12E
Åldersgräns: 18 år

Eagle-Eye Cherry gör succé i årets säsong av Så mycket bättre. Klart är nu att han också ger sig ut på en stor turné med stopp på Slagthuset i Malmö den 2 mars!

Jag ser fram emot min första Sverige-turné på länge. Under åren har jag spelat väldigt mycket ute i världen men att komma hem och turnera på hemmaplan blir extra speciellt, säger Eagle-Eye Cherry.

Redan som 2-åring började Eagle-Eye stå på scen och turnera med sin pappa, jazzlegendaren Don Cherry. 1997 slog han igenom med dunder och brak med sin allra första singel ”Save Tonight”, som blev en världshit. 1998 var låten den mest spelade i amerikansk radio och med drygt en halv miljard Spotify-streams är den en av de största svenska låtarna någonsin. Fler skivor och omfattande turnéer följde innan Eagle-Eye valde att ta en paus från stress och rampljus. Efter ett besök i Nashville kom inspirationen tillbaka och 2018 gav han ut albumet “Streets of You”. I januari i år kom senaste albumet “Back on Track”.

Eagle-Eye Cherry har tidigare tillfrågats om att medverka i Så mycket bättre men det var först i år som alla planeter stod rätt och han tackade ja. Det är bara att konstatera att hans medverkan i serien är en hit, med bland annat vackra ”Believe” av Mapei, som går rakt in i hjärtat på tv-tittarna.

Nu ser vi fram emot att äntligen få uppleva Eagle-Eye live Malmö igen!

Presenteras av Kulturbolaget

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar