Den Svenska Sångboken
16 mar 2024

Den Svenska Sångboken

Pris:  740 kr
Öppnar:  16:30
Insläpp till salong:  17:30
Börjar:  18:00
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: 13 år

Efter den makalösa succén med Thank You For the Music har Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding bestämt sig för att fördjupa samarbetet och ger sig ut på en ny gemensam turné. Denna gång hyllas den svenska sångboken och den 16 mars 2024 äntrar de scenen på Slagthusets Teater!

Den svenska sångboken är inte bara en hyllning till alla de fantastiska artister och låtskrivare som vårt land har tagit fram, utan är också en resa genom vårt musikaliska arv och den enorma skatt av musik och sång som ligger bevarad där. Förbered er för en kväll fylld av det bästa ur den svenska musikskatten. Publiken kommer få uppleva fantastiska tolkningar av bla Bellman, Evert Taube, Lasse Berghagen, Cornelis Vreeswijk, Ted Gärdestad, Britt Lindeborg, Ulf Lundell till modernare artister och låtskrivare som Mando Diao, Lisa Ekdahl, Eva Dahlgren, Laleh, Håkan Hellström, Veronica Maggio mfl.

Trion kommer backas upp av Mikael ”Nord” Andersson som både sjunger och är gitarrist i showen, denna hyllningsshow som för övrigt innehåller några av de absolut bästa musiker vi har i det här landet, allt under ledning av kapellmästare Johan Granström. Varmt välkomna till en helkväll där vi utlovar mycket glädje, känslor och allsång!

”Den Svenska Sångboken” är:

Kalle Moraeus – sång, fiol, gitarr mm
Johan Boding – sång, gitarr
Gunilla Backman – sång
Mikael Nord Andersson – sång, gitarr
Johan Granström – kapellmästare, bas, kontrabas
Ander Lundkvist – klaviatur
Johan Ramsay Löfkrantz – slagverk
Jörgen Stenberg – percussion
Pelle Grebacken – blås
Patrik Svedberg – klaviatur

Längd: ca 2,5 h inkl. 20 min paus.

Presenteras av MT Live AB.

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar