Anders Jansson – Mina sinnens fulla bruk
8 sep 2023

Anders Jansson – Mina sinnens fulla bruk

Pris:  500 kr
Öppnar:  18:00
Börjar:  19:30
Plats: Teatern
Ingång: Navigationsgatan 4
Åldersgräns: Fri ålder

Den populära och kritikerrosade komikern Anders Janssons soloshow “Mina sinnens fulla bruk” har blivit så väl mottagen av kritiker och publik att turnén nu förlängs med ännu fler föreställningar, och den 8 september återkommer han till Slagthuset.

Publiksuccén har spelats för fullsatta salonger över hela landet, och i föreställningen letar Anders Jansson efter vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga. Med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel bjuder han publiken på absurd och jordnära humor.

– Det är så kul att möta publiken igen. Jag rör mig som vanligt mellan humorn i det vardagliga och rent absurda. Hur många sinnen har vi egentligen? Hur enkelt är det att klä ut sig till en kettlebell på Halloween? Jag berättar varför det är roligt när någon gråter och äter samtidigt och hur läskigt det är att gå med varmt kaffe när man måste nysa, säger Anders Jansson.

”Mina sinnens fulla bruk” är Anders Janssons tredje soloföreställning. Hans två tidigare shower “Kom in och stäng dörren” och “Radikal optimist” kammade hem höga betyg hos både kritiker och fans. ”Mina sinnens fulla bruk” hade premiär hösten 2022 där han spelade runtom i landet i över 20 olika städer. Och nu blir det alltså ännu fler datum.

– Jag gillar verkligen att åka runt i Sverige och möta min publik med en bra och rolig föreställning. Jag stiger av tåget, går till teatern och delar en kväll med skratt och glada ansikten. Det är oslagbart, säger Anders Jansson.

Arrangeras av Kahlo.

Du kanske också gillar