Nic Schröder & Blåset från Kattegatt
29 jun 2024

Nic Schröder & Blåset från Kattegatt

En Kal P Dal Hyllning à la Las Vegas!
Pris:  295 kr
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Plats: Södra hallen
Ingång: Carlsgatan 12E
Åldersgräns: 18 år

Vad hade hänt om Kalle Pedal, Arlövs Elvis, fått en egen show i Las Vegas? Denna kittlande tanke är vad som ligger till grund för denna hyllningskväll som intar Södra Hallen den 29 juni! På scen ser vi Nic Schröder tillsammans med Blåset från Kattegatt.

Precis som i Las Vegas blir det en kväll fylld till bredden med underhållning! Kvällens stora grand final blir en rockhyllning till Kal P Dal, men innan dess kommer vi att salutera Danmarks älskade spillemand och hylla såväl Kim Larsen som Gasolin´. Utöver det blir det totalt bångstyrig blåsbonaza, balkandans och om allt faller väl ut kanske även en 20-års jubilerande ”Hej Monika”. Showen serveras i 3 set som spretar som en tuppkam i kuling!

Nic Schröder har de senaste åren flitigt och bejublat tolkat både Kim Larsen och Kal P Dal på rockscener och i musikaler. Nu slår han följe med en otämjbar tiomanna blåsorkester exklusivt för en kväll på Slagthuset!

Po me´ lasorna honey, blås igång sommaren med fuld knald & ljudlöst ös!

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.