Keane
11 jun 2024
Utsålt

Keane

Carlos Atlantis
Pris:  485 kr
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Plats: Saluhallen
Ingång: Carlsgatan 12E
Åldersgräns: 18 år

Keane, bandet bakom ”Somewhere Only We Know” och ”Everybody’s Changing” firar 20-årsjubileet av sitt hyllade debutalbum med en världsturné som tar dem till Malmö för en konsert i Saluhallen den 11 juni! Som support ser vi Malmöbandet Carlos Atlantis!

2004 års debutalbum “Hopes And Fears” blev en smått overklig start för den East Sussex-bördiga kvartetten Keane. Skivan, som i dag hör till de bäst säljande skivorna (nio gånger platina) i Storbritannien någonsin, fick god draghjälp av numera klassiska pianorockhymnen och singeln “Somewhere Only We Know”. Men det var ingen enstaka lyckoträff, Keane visade sig snabbt ha mer att komma med.

De tre följande plattorna – “Under The Iron Sea” (2006), “Perfect Symmetry” (2008) och “Strangeland” (2012) – upprepade samtliga debutens bedrift genom att ta sig allra högst upp på den brittiska albumlistan. Åtskilliga miljoner sålda skivor och livserfarenheter senare är Tom Chaplin, Tim Rice-Oxley, Richard Hughes och Jesse Quin fortfarande här, kanske mer inspirerade än någonsin. Den 11 juni spelar Keane på Slagthuset i Malmö – missa inte det!

Presenteras av Kulturbolaget

• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Vi erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag får görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Du kanske också gillar